dilluns, 29 de setembre de 2014

Activitats a fer a casa

Els nins i nines duien a la carpeta el divendres una fitxa de música. Han de fer un dibuix i entregar-lo dijous a la mestra de música. 

Alguns nins duen avui una fitxa de castellà de les vocals que han estat treballant a classe durant aquests dies. Només la duen els que no l'han acabat a classe. L'han de dur demà a classe acabada. 

diumenge, 28 de setembre de 2014

Visita dels nous alumnes de l'escola

El divendres els nins i nines de P3 van fer una volteta per l'escola buscant germans i a la nostra classe en van trobar dos!! N'Adrià i na Naiara. 

dimecres, 24 de setembre de 2014

Plou i tronaaaaa!!!!

Avui, a l'hora del pati, ha començat a ploure i hem hagut de correr cap a la classe!!! Ha sigut súper divertit veure la pluja des de classe i cridar cada cop que sentíem un tro!

divendres, 19 de setembre de 2014

Senyor Estudiós

Avui hem sentit la història del Senyor Estudiós: un gegant científic que al beure una pòcima màgica es va fer petit, i així va aprofitar per visitar el pais dels Diminuts. Quina sorpresa va tenir el Senyor Estudiós quan va veure que tots els habitants del país dels Diminuts eren lletres!

Així que va decidir quedar-se i estudiar totes les històries dels seus habitants. Però primer de tot havia de demanar permís al rei. Així que es va dirigir al castell reial...

i continuarà el dilluns...

Els nins han de fer a casa un dibuix del Senyor Estudiós. Aqui el teniu:


Normes de la classe

Ja tenim les normes de la classe fetes!

Entre tots hem parlat i hem consensuat quatre normes que hem de cumplir a "rajatabla".

Aquí les teniu:
divendres, 12 de setembre de 2014

Som nins i nines de primer!!!

Hola papis i mamis, 
Avui hem passat el nostre primer dia a l'educació primària!
Hem fet moltes coses, primer de tot ens hem dit el nostres noms mitjançant un joc molt divertit on hem rigut molt. Després hem fet un recorregut per l'edifici de primària per saber on són els lavabos, les aules de música i ordinadors, el gimnàs...
Quan hem acabat el recorregut estavam tant cansats i teníem tanta gana que hem esmorzat i hem sortit al pati. 

A l'entrar hem fet una miqueta de relaxació, hem pintat i com tots s'han portat moooolt bé s'han dut una careta contenta a l'agenda. 

Els nins i nines duen una carpeta morada que sempre ha d'anar a la motxilla. Dins de la carpeta tenen un horari de clase que poden deixar a casa i el full nou de l'APIMA amb les activitats extraescolars definitives (hi ha hagut canvis de la que us vaig donar a la reunió) Tambè he posat als que no va venir a la reunió l'autorització de sortides i la tria de religió i valors. 

Com vereu a l'horari, els dies que hi ha Educació Física són el dimarts i els divendres. Recordeu que han de dur una bosseta amb una tovalloleta i una samarreta de recanvi. 

Us aconsello que els nins portin motxilles prou grans per a que càpigan els llibres. 

Ens tornem a veure el dilluns. Bon cap de setmana!!
dilluns, 1 de setembre de 2014

Començament 2014-15

REUNIÓ INICI CURS ESCOLAR 2014-2015

DILLUNS 8 SETEMBRE 12.00h

10.00h Reunió usuaris de l'escoleta matinera i menjador