diumenge, 25 d’octubre de 2015

Raconet de biblioteca

Mireu quin racò de biblioteca hem montat mes guai a la classe!! Ens serveix per llegir, jugar a escacs o simplement desconnectar una estoneta de tot...

Si per casa teniu coixins que ja no volgueu, ens faríeu un gran favor si els donasseu. 

Investiguem sobre plantes carnívores

Hola famílies, 
Estem investigant molt sobre les plantes carnívores. 

Primer en grup hem tret informacions generals d'aquestes plantes: que són, on viuen, que mengen... Cada grup havia de buscar una informació en concret.
Ens consta una miqueta encara treure la idea principal i resumir amb les nostres paraules el que llegim, però a poc a poc ja sortirà...

I en segon lloc, vam veure un vídeo on sortien varies plantes carnívores i la seva manera de atreure i caçar els insectes i animalets que es mengen. Havien d'agafar apunts del vídeo per després posar-ho en comú. Vam fer una mica de trampa perque anavem aturant el vídeo per poder escriure... Però per ser la primera vegada que agafaven apunts, va sortir prou be!!!!!
dimarts, 13 d’octubre de 2015

Primer mes d'escola...

Hola famílies,
primer de tot us deman perdó perquè he tingut el bloc una mica oblidat aquest começament de curs, però ja torna a estar actiu, així que aneu revisant de tant en tant!

Us explic el que ha passat durant aquest mes...

Vam triar delegats de classe, per assistir als parlaments, unes reunions que hi ha cada mes amb els delegats de totes les classes de l'escola i on parlem de coses que ens interessa. Els nostres delegats son Marc i Raquel i en la foto ens estan explicant el que van parlar al primer parlament:


Hem triat que volem estudiar al nostre projecte de classe. Després d'una votació molt ajustada, va sortir "Les plantes carnívores". Vam pensar com podríem obtenir informació i vam pensar d'enviar cartes a altres classes a veure si a la seva biblioteca d'aula hi tenien llibres sobre plantes. En algunes classes vam tenir sort i en altres no... Però amb el que vam aconseguir i alguns de nosaltes que han dut informació de casa estem intentant descobrir tots els dubtes que teníem. En aquestes fotos estem entregant les cartes:

 

 

Aquest curs l'amic lector es diferent, ja no ens venen a contar contes els alumnes més grans. Som nosaltres qui anam a contar contes als més petits!! Ara els grans som nosaltres! Hem anat a la classe de P4B, on hi havia alguns germans nostres. Quina il·lusió! El que ens hem adonat és que a vegades intentàvem explicar el nostre conte i ells no escoltaven! Vaja, vaja... ara podem saber com se sent n'Eva alguna vegada a classe...

Però el que més il·lusió ens va fer, va ser un dia que vam rebre una visita molt especial!! Mireu el video, la imatge no és molt bona perquè està a contrallum però es percep perfectament l'alegria i la felicitat que vam sentir!!


Una altra cosa que ens va fer molta il·lusió va ser acabar un puzle inmens! que tenim a classe, i que fem de tant en tant. L'hem tingut a mig fer durant setmanes al terra i finalment el vam acabar l'altre dia.


A la dreta us he posat jocs nous per repassar continguts que treballem a classe. Estaria bé, que de tant en tant hi jugassin una miqueta. Es una bona manera de repassar, passant-s'ho bé.

Per acabar, us enrecordeu que us vaig dir a la reunió de principi de curs que us posaria al bloc els continguts que treballem a classe? A la vostra dreta abaix dels jocs teniu un apartat on surt els continguts que treballen durant, més o menys, cada mes. Quasevol dubte ja sabeu que em podeu demanar via agenda, o a les dues quan sortim amb la fila o una tutoria els dimecres de 8 a 9. 

Moltes gràcies,
Eva