Pàgines

dimarts, 26 de maig del 2020

Dimecres 27 - Jo em quedo a casa!

👉MATES:
1rCorregeix la resolució de problemes de mates que vas fer ahir:
2nAra farem una altra activitat de càlcul mental amb la Snappet
Entra a Snappet - Matemàtiques -  Sumar i restar 9 a nombres de 2 xifres
Presta molta atenció a l'explicació que et fa la Snappet al principi! 

👉CATALÀ:
1r- Mira i llegeix atentament les diapositives del següent Power Point perquè explica el treball que has de fer durant aquesta setmana a català.
2n- La feina d'avui és fer l'esborrany de la invitació per després enviar-me'l al correu electrònic.
Que et sembla si convides als teus amics a una festa per celebrar que podem tornar a estar junts? 
O que comença l'estiu? 
O que s'acaba l'escola?
...
El més important d'avui no és fer una bona presentació. Avui t'has de centrar a escriure les frases. Recorda posa tota la informació, fes frases curtes i amb sentit i fixat en l'ortografia.

👉MÚSICA:
Bon dia famílies, 
Espero que estigueu bé. Us torno a enviar aquestes tasques, que per suposat, ja sabeu que són totalment orientatives. En cas de no trobar-vos bé o preferir sortir a jugar, no us preocupeu. Gaudiu del bon temps i de la família, tot el que pugueu.  No us preocupeu si no ho feis tot.
Una abraçada molt forta, 
Peligros.
Per qualsevol dubte: peligrossaura@ceipcanraspalls.com

AUDICIÓ:
Per aquesta setmana m’agradaria que vosaltres em mostràssiu els vostres musicogrames. Us proposo que trieu la música que més us agradi i dissenyeu el vostre propi musicograma. 
Tot i haver llegit 1000 musicogrames a l’escola, us deixo alguns exemples d’uns alumnes. Veureu que són més grans que vosaltres, però això els alumnes de 1r, 2n i 3r, ja ho heu fet a l’escola. Recordeu, el musicograma és totalmente personal i subjectiu, cadascú li pot donar la seva interpretació. 
No és una tasca fàcil, així que paciència! Molt d’ànim!!

INTERPRETACIÓ MUSICAL:
  • Joc de l’obstinat. Busca un guix i fes al pati o terrassa. També ho pots fer amb les rajoles del terra, sense haver de pintar-lo. 
  • Percussió. Ara agafeu dos gots de plàstic dur i trieu una cançó que vulgueu interpretar la seva percussió. Si podeu, envieu-me video!!
DANSA:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada